sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isänpäivänä Robinin konsertissa.


Lauantaina kävimme Pudasjärvellä 14-vuottias synttäreillä.
Vili tykkäsi leikkiä pehmolelun kanssa jota me heittelimme huoneen toiseen päähän ja Vili perässä säntäsi kun lepohetki tuli otti lelunsa ja meni sohvan alle piiloon.

 

 


Pudasjärven reissulta olimme olimme kotia tulossa ja ei matkaa enään paljoa ollut jäljellä. Pysähdyimme suojatielle, perässä ajava ei saanut pysähdyttyä ja pamahti takapuskuriin. Viljami niskaa valitti ambulanssi sattui takana tulemaan ja otti Viljamin kyytiin ja minut kaveriksi mukaan. Yötä olimme lastenosastolla. Sunnuntai aamuna lääkäri tutki Viljamin ja totesi ole mitään vammaa tullut.



 
Sunnuntaina kun sairaala reissulta kotiuduimme, teimme jauhelihahodareita.  maukkaita ja helppoa pientä purtavaa. Hot dog sämpylän sisälle paistoimme jauhelihan. Maustoimme jauhelihan, tomaattisoseella, suolalla, mustapippurilla ja pizzajuustolla ja nakkeja höyrytimme. Paahdoimme sämpylät ja täytimme jauhelihalla, nakilla, sinapilla, sinappikurkkusalaatilla ja paahdetulla sipulilla.



Kävimme kuuntelemassa Robinin konserttia Lappi Areenalla. Kuvat eivät ole hyviä kun valoja vasten kuvasi puhelimella. Eemeli nukahti syliin konsertin alussa ja lopussa heräsi kuuntelemaan meidän poikien lempi kappaleseen boom kha. Viljamikin siinä kohtaan virkistyi kuuntelemaan.


Tämä isänpäivä kahvitarjoilu oli tarkoitus aamulla viedä isälle sänkyyn mutta näiden tapahtuminen seurauksena me veimme isälle kahvitarjottimen sohvalle iltakahvin hetkellä. Paistoimme köyhäritareita, isälle uusi isän aiheineen kahvikuppi ja poikien omatekoiset kortit ja lahjat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti